Bezmetalne krunice

Na čemu radimo? Na tome da svaki od ovih radova postane osmeh koji skreće pažnju.

Stvorili smo mesto vrhunske stomatološke prakse koju kroz dijagnostički centar, stomatološke ordinacije i protetsku laboratoriju činimo dostupnom svim našim pacijentima. Mi smo jedini centar u Srbiji koji na jednom mestu, u najkraćem roku i sa najmanje stresa može izvršiti kompletnu rehabilitaciju vašeg osmeha.

bezmetalne krunice
Zašto cirkonijum krunice?

Najveći tehnološki napredak u stomatologiji

Bezmetalne krunice | Cirkonijum je biokompatibilan, što znači da ne izaziva nikakve iritacije niti alergijske reakcije u kontaktu sa tkivima. Ima savršeno prirodan izgled zuba. Takodje je smanjen rizik od iritacije zubnog živca. Dugotrajni su rezultati, zbog visoke mehaničke otpornosti i potpune odsutnosti korozije u ustima.

bezmetalne krunice
Da li boli?

Potpuno je bezbolno

Ukoliko imate jak strah od stomatologa ili same intervencije postoji mogućnost rada u intravenski sprovedenoj analgosedaciji. C Dental Centar je specijalizovani stomatološki i implantološki centar sertifikovan i preporučen od strane svetski priznate nemačke kuće BREDENT za ugradnju implantata.

bezmetalne krunice
Prepustite se nama

Sve na jednom mestu

Imamo jedinu VITA MasterLab sertifikovanu laboratoriju u Jugoistočnoj Evropi i svi naši protetski radovi su zlatni standard zubne protetike. Pored vrhunskog kvaliteta, besprekorne funkcionalnosti i neizostavne estetike osmeha naših pacijenata, obučavamo kolege iz struke i u Srbiju donosimo najnovije svetske trendove u stomatologiji i implantologiji.

Prevucite mišem levo-desno

preko zuba

Sertifikate koje posedujemo za Holivudski osmeh