SRB

ENG

ITA

DE

RUS

Bezmetalne krunice

Na čemu radimo? Na tome da svaki od ovih radova postane osmeh koji skreće pažnju.

Stvorili smo mesto vrhunske stomatološke prakse koju kroz dijagnostički centar, stomatološke ordinacije i protetsku laboratoriju činimo dostupnom svim našim pacijentima. Mi smo jedini centar u Srbiji koji na jednom mestu, u najkraćem roku i sa najmanje stresa može izvršiti kompletnu rehabilitaciju vašeg osmeha.

bezmetalne krunice
Zašto cirkonijum krunice?

Najveći tehnološki napredak u stomatologiji

Bezmetalne krunice | Cirkonijum je biokompatibilan, što znači da ne izaziva nikakve iritacije niti alergijske reakcije u kontaktu sa tkivima. Ima savršeno prirodan izgled zuba. Takodje je smanjen rizik od iritacije zubnog živca. Dugotrajni su rezultati, zbog visoke mehaničke otpornosti i potpune odsutnosti korozije u ustima.

bezmetalne krunice
Da li boli?

Potpuno je bezbolno

Ukoliko imate jak strah od stomatologa ili same intervencije postoji mogućnost rada u intravenski sprovedenoj analgosedaciji. C Dental Centar je specijalizovani stomatološki i implantološki centar sertifikovan i preporučen od strane svetski priznate nemačke kuće BREDENT za ugradnju implantata.

bezmetalne krunice
Prepustite se nama

Sve na jednom mestu

Imamo jedinu VITA MasterLab sertifikovanu laboratoriju u Jugoistočnoj Evropi i svi naši protetski radovi su zlatni standard zubne protetike. Pored vrhunskog kvaliteta, besprekorne funkcionalnosti i neizostavne estetike osmeha naših pacijenata, obučavamo kolege iz struke i u Srbiju donosimo najnovije svetske trendove u stomatologiji i implantologiji.

Prevucite mišem levo-desno

preko zuba

Sertifikate koje posedujemo za Holivudski osmeh