SRB

ENG

ITA

DE

RUS

Blistav osmeh i zdravi zubi postali su estetski imperativ modernog doba, a zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama i materijalima, zahteve estetske stomatologije više nije teško ispuniti.

Kompozitni ispuni

Nekada popularni amalgamski ispuni danas predstavljaju davnu prošlost, a sve više je pacijenata koji nam se javljaju sa željom da iste zamene.  Zamenjeni su estetskim kompozitnim materijalima koji svojom raznolikom paletom boja omogućavaju oblikovanje ispuna morfološki i estetski do savršenog oblika u samo jednoj poseti.

bezmetalne krunice

Kompozitne fasete

Kompozitne fasete predstavljaju postavljanje tankog sloja kompozitnog materijala, koji prekriva vidljive površine zuba dajući mu lepši oblik i boju čime poboljšavamo sveukupni izgled zubnog niza.

Inlay / Onlay

Inlay / Onlay su nadoknade preporučene svima koji imaju oštećenja zubnog tkiva a želeli bi dugotrajnije i kvalitetnije rešenje od kompozitnog ispuna(plombe). Koriste se u slučajevima kada je došlo do većeg oštećenja krunice, gde nema dovoljno zubnog tkiva za izradu kompozitnog ispuna, a da oštećenje zuba nije toliko veliko da zahteva izradu krunice. Izrađuju se od keramike, CAD-CAM tehnologijom.

estetska stomatologija
estetska stomatologija

Stomatološki anti aging

Pored toga što se bavimo podmlađivanjem i ulepšavanjem Vaših osmeha, možemo poboljšati i izgled Vaših usana, kože lica i dekoltea. U našem centru u potpunosti je moguće remodelirati crte lica, veličinu usana, najkvalitetnijim preparatima hijaluronske kiseline, koja je potpuno prirodni preparat.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, a čini kožu elastičnom i čvrstom. Ima slične efekte kao kolagen ali njeni efekti traju znatno duže a reakcije na supstancu su jako retke. Kada se ubrizga u potkožno tkivo vezuje za sebe vodu i na taj način dovodi do povećanja volumena. Tretman hijaluronskom kiselinom je sigurna procedura jer je ona prirodni sastojak kože.